Despre noi

Facem mai mult decât vă așteptați!

Compania VIZANT în mod activ își desfășoară activitatea pe piața R.Moldova din a. 2009. Strategia companiei se bazează pe furnizarea celei mai complete game de servicii pentru producerea confecțiilor din metal și acoperirea ulterioară a acestora prin galvanizare și vopsire cu pulbere cu puteri proprii, cu echipamentul propriu. Executăm comenzi angro în serie largă și în serie mică. Metodele noastre de producere presupun excluderea persoanelor și companiilor terțe, ceea ce influiențează pozitiv costul produsului finit.

Calitatea produselor

Produsele Vizant sunt de o calitate înaltă, trecînd o certificare obligatorie. Acest fapt ne indică un proces de producere ce respectă toate standardele stabilite, prevăzute de legislația în vigoare și de normele europene.

Certificat de conformitate Nr.000107, Nr.000108

 

Dezvoltare

VIZANT se dezvoltă în mod activ, își lărgește sortimentul și implementează automatizarea în producere.  Anul acesta a început producerea de elemente de fixare perforate pentru structuri din lemn și sisteme de acoperiș. În acest domeniu, suntem singurii producători din R.Moldova. VIZANT continuă să dezvolte o cooperare cu IM Metal Supply Masters SRL ICS, SA Avion, SRL Gecri, Lambri, SRL Prodacoperiri, Profibox, SA Introscop, și alte companii locale și străine.

Vizant@Toate drepturile sunt rezervate

Creat de Admix